dutch english

Win nu een Nintendo WII met jouw foto of video!!

Win nu een Nintendo WII + Game!!

DutchVoyeur groeit! En dat willen we vieren met onze leden, want dit is ook goed nieuws voor jullie.
Om dit te vieren start DutchVoyeur een wedstrijd waarmee je een Nintendo WII + Game naar keuze kan winnen! Lees snel verder om te zien wat je daarvoor moet doen!

Wat moet ik doen?

Upload nu je eigen foto of filmpje, waarop jezelf te zien bent met de tekst 'DutchVoyeur.nl'. Deze tekst mag je op je lichaam schrijven, maar ook op een stukje papier vasthouden. Zo lang de tekst maar zichtbaar is.

Upload je foto of video tussen nu en 24 december. Materiaal waarop de tekst 'DutchVoyeur.nl' staat (of waarin duidelijk is te zien dat deze aan Dutchvoyeur is gerelateerd), doet automatisch mee met deze wedstrijd! Na 24 december zullen alle inzendingen beoordeeld worden en wordt er een winnaar gekozen. Deze winnaar ontvangt een nieuwe Nintendo WII + Game naar keuze!!

De gelukkige winnaars

De winnende inzending van de lente van 2010!
Er zijn tijdens deze wedstrijdperiode een stuk meer inzendingen binnen gekomen dan tijdens de vorige wedstrijd, waardoor het voor onze jury moeilijker was om een winnaar uit te kiezen. De gelukkige winnaar van deze wedstrijd is: MrBeast met zijn prachtige inzending!!

MrBeast wist ons het volgende te vertellen: Na veel twijfelen hebben we toch de stap gemaakt en een foto geplaatst!Dat iedereen mij zo kan zien was al heel spannend, maar dat we ook gewonnen hebben is helemaal geweldig! Misschien dat we binnenkort meer spannende foto's gaan plaatsen! ;)

De winnende inzending van februari 2010!
In het voorjaar van 2010 is deze wedstrijd voor het eerst van start gegaan. En met succes! De gelukkige winnares van deze eerste wedstrijd was: Braafmeisje met haar inzending!!

Braafmeisje zei het volgende: Ik vind het sowieso leuk om spannende foto's te plaatsen, maar zo'n prijs maakt het nog leuker. Ik zal deze site nog veel blijven bezoeken en m'n profiel verder uitbreiden. Hoop jullie nog veel te kunnen laten genieten ;) Kusje, Braafmeisje...

Voorwaarden

Natuurlijk zijn er ook nog enkele algemene regels:

  • Wanneer je foto meedoet, stem je erin toe dat we jouw foto of video mogen gebruiken voor promotie doeleinden.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Er moeten minimaal 25 inzendingen zijn.
  • Je blijft natuurlijk anoniem! Enkel je (toch al publieke) gebruikersnaam wordt prijsgegeven.

Upload dus snel jouw foto of video
EN WIN EEN Nintendo WII + een Game naar keuze!!!